Kerja di Singapura

Produk Anti Kanser

Advertisement
Memperkenalkan Ds Factor merupakan satu produk yang dihasilkan KHAS oleh para penyelidik Universiti Putra Malaysia selama kajian hampir 6 tahun lamanya! Produk ini dihasilkan KHAS dalam bentuk TEH HERBA yang bersifat antikanser dan membantu mempercepatkan lagi penyembuhan kanser.Ds Factor Produk AntiKanser


Menurut Penyelidik Jabatan Sains BioPerubatan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM, Prof Madya Dr Latifah Saiful Yazan, Ds Factor Produk AntiKanser dihasilkan berdasarkan dapatan kajian berhubung penggunaanya secara tradisional sebagai produk herba makanan untuk merawat pelbagai jenis penyakit kanser.
Produk Makanan Tambahan Ds Factor AntiKanser merupakan penawar pelbagai jenis penyakit kanser dan diperbuat daripada alam semulajadi! Menerusi Produk ini, Pesakit masih boleh melakukan rawatan biasa seperti radioterapi dan kemoterapi dan pada masa yang sama mengambil Ds Factor AntiKanser!

Ds Factor merupakan satu produk AntiKanser berasaskan teh herba dan hanya perlu diminum dan diamalkan selama 3 bulan dan mampu merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser yang dialami anda!

Ds Factor memasuki & mendapat liputan meluas di media massa dan akhbar arus perdana
Advertisement

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments